C.L.I.C.K

Tuesday, December 7, 2010

...try jadi diri sendiri...

salam semua.......entry kali nie agak sedey ckit...heee(poyo je lebih)....xde la sedey mana pown...just minggu nie jer x happy ckit.....first skali sebab aq kena jadik ketua kelas....huuuuuuuuu...memang benda yg paling aq x suka...klu masa sem 1 2 or 3 nak bg jadi xpa la...but now aq nak fokus kat study...xnak disebabkan hal2 yg remeh aq jadi x tentu hala nanti...maybe owg cakap kita akan lebih bertanggungjawab bila jadi ketua tpy aq xnak...knapa la owg xnak paham kan...huuurrrmmm....

try jadi diri sendiri...actually nie pasal aq la.....aq baru sedar sejak kebelakangan nie aq bukan diri aq..heeee.....nak tau knapa...?
aq asa mcam aq ambil identiti owg lain n aq masukan kat dalam diri aq...heeeeee......aq pown pelik...
tpy alhamdulillah la aq sekarang dah mula sedar n dah mula menjadi diri sendiri....apa2 je lah entry kali nie an...actually aq nie bukan nya ada mood sgt nak wat entry baru nie.....tpy nak wat cam ner kan...aq nie memang suka menulis....kat dinding bilik aq dah penuh ngan nota2 ringkas yg lec bg...padahal kelas belum lagi bermula...klu dah start aq asa mesti penuh semua dinding ngan tulisan aq..heeeee

huuurrrrmmmmm.....skang aq agak pendiam sejak kawan aq yg selalu aq sembang ngan dia dah masuk ke kolej....jadi aq skang just study jer...xde dah nak sembang2......cos aq rapat ngan dia jer....tpy x bermaksud aq xleh idop tanpa dia...t kang dia perasan plak..heeeedah terlanjur tulis kat sini jom kita sama2 doakan ayah kepada siti nurwardah nie sentiasa sihat......nak tau lebih lanjut clik jer nama dia k...heeeeeeeeeeeeeeee......

P/S : ok la nak tgk hani n then nak tido.....esok da kelas g...heeeeee

No comments:

Post a Comment