C.L.I.C.K

Sunday, June 23, 2013

NIA IZARA @ SITI HAJAR

assalamualaikum dan salam sejahtera....lega rasanya dah balik ke PENANG...hope cuti semester 3 bulan nie dpat mendewasa aq...kelmarin pergi shopping ngan kwan2 kerja dulu...n u know what sambil shopping sambil cari kerja part time doh...hahahah...ada la satu kedai nie nak pekerja...tp bulan depan n aq harap sgt2 yg next month diowg akan kol no aq n bukan kol no org lain...aq nak gak keja tue...tgk mcam best je....actually kak aq swoh pilih keja between mall n factory....klu factory raya leh cuti n then gji boley tahan but kerja byak la.....n for mall raya i think raya ke-2 dah kena kerja n then gaji pun ikut jam...hope leh la dpat byak..hehehe...bydaway kat penang pun skang dah nak jerebu tp xda la seteruk melaka...hahaha...nasib dah balik kg klu x jenuh nak pkai mask kat melaka tue...buat sesak nafas je...hehehe...

back to the topic..NIA IZARA actually my new ADIK but mum n dad are different..actually mak si NIA ni maksu aq n dia dah meninggal lepas lahirkan nia...sebelum dia meninggal dia wasiatkan NIA kat mak aq...n thats y la skang mak aq kena jadi mak lg...maksud aq kena jaga BABY laaa.....haa pasal SITI HAJAR lak actually bru je td my mum said NIA IZARA juga dipanggil SITI HAJAR...wah wah wah sampai dua nama dia ada skang nie..heheheheh

tgah tgk TV nie

hye awak awak semua...my name NIA IZARA BINTI AZIZAN


P/S: impian IBU NIA adalah nak anaknya PUTIH dan COMEL macam baby2 yg lain.... :(