C.L.I.C.K

Sunday, January 20, 2013

Sesuatu Yang Tidak Dijangka


“jadikanlah masa yang berlalu itu pengalaman dan pengajaran, masa yang sedang kita isi dengan amalan dan masa hadapan jangan terlalu diangan-angankan”

Assalamualaikum, sesuatu yang tidak dijangka...?? means ; sebenarnya semalam abg aq nie ha…dengan tiba2 jer dia balik umah…dr kelantan lak tue….yg peliknya anak dia x sekolah ke hari ahad….hurrmmmm….tp xpa la at least aq dpat gak bersama2 anak buah aq lepak2 kat tepi pantai…hehehhe…bydaway…20 jan 2013 nie merupakan hari lahir seorang sahabat baru aq kat UteM… Akmal jugak nama dia,,,tp dipanggil AZO…aq plak dipanggil ABO…x kisahlahh asalkan org kenal jer aq….oohhh dan juga untuk AZO semoga dipanjangkan umo dan selalu dimurahkan rezeki n welcome to the 20 an….hehehe…

Back to the tilte.. actually hidup kat dunia x mudah sebenarnya…memang tiap hari kita akan lalui dengan penuh dugaan dan cabaran….memang sesuatu yang tidak dijangka akan sentiasa terjadi dalam hidup ini…x payah kot nak bg contoh…mungkin pembaca semua pown paham kan mcam mana…

P/S : semoga hidup dapat diteruskan lagi dengan keredhaan dripada ALLAH….:)

Saturday, January 19, 2013

Bosan - stacy

BOSAN - STAC
Kelmarin ku lihat kau berenang gaya kuak dada
Kau berjalan megah sungguh sasa
Perasaan kau superman

Semalam ku dengar kau bercakap kosong tak berakhir
Kau memaki hamun orang lain
Perasaan kau superstar

Tak sangka hanya sekelip mata ku jadi begini
Aku bo bo bo bo bosan
Aku Bosan dengan bla bla bla
Bla bla blabla

Mulut mu
Cukup malas aku
Dengar alasan mu
Kerna aku terlampau
Bo bo bo bo bosan

Mengapa agaknya ku menganggap
Kau berlagak kaya
Pakaian tak pernah tak bergaya
Namun ku tak percaya

Ataupun aku yang selalu suka bertukar angin
Bersifat tak pernah puas hati
Tak mungkin dan tak mungkin

Tak sangka hanya sekelip mata ku jadi begini
Aku bo bo bo bo bosan
Aku bosan dengan bla bla bla
Bla bla blabla

Mulut mu
Cukup malas aku
Dengar alasan mu
Kerna aku terlampau
Bo bo bo bo bosan

Aku bosan dengan wa wa wa wa wa
Mengada
Aku tak peduli
Biar kau dibuli
Kerna aku tak tahan
Bo bo bo bo bosan

Bosan dengan perwatakan mu ini
Bukan dengan fizikaliti
Kau ingat aku salah
Tapi aku selalu mengalah
Dengan kamu

Paling aku benci
Bila tawar hati
Jangan buat aku bo bo bo bosan



p/s : lagu akustik nie laaaa yg aq first dgr kat astro...best...JOM layan.... :)