C.L.I.C.K

Sunday, June 27, 2010

OooopppssSS daH baLik puLiE...ngeee

...hmmmmm...
....ase dah x brapa happy cos dah balik pulie...
...hmmm cam ne la keadaan ma n kak aq kat umah...
...tanpa aq plak tue...ngeee...
...start aq balik umah sewa ari tue aq dah start DIET...
...ngeee....best giler...
...cos aq x ase cam nak makan pown bila wat cara diet jenis yang kawan aq WAWA ajar...
...ngeee...
...dulu berat aq 80 kg n skang dah 50 kg lebih je....ngeeee...
....apa pown aq ase cam nak balik je umah...
...widu my mum cooking plak...ngeeee...
...alamak ada kelas plak...ngeee...
...nie pown g online kat Pusat Sumber...
...k lah t story lain...
....salam...

Sunday, June 6, 2010

OooPsssSSS...VIVA Kakak Ku TeRcaLar....ngggeeee

...aduh...
...5 n 6 merupakan hari yg memenatkan aq...
...nie smua sebab pdaus kawan dr teknik aq nya pasal...
...dia ajak kuar g merata...
...5 hb ktwg just g men bowling kat pacific...
...ade 6 owg yang pegi...
...aq, pdaus, acik, nirwan, zuhair n some1 kwan zuhair yg aq x kenal...
...pas 2 plak aq nak kena ambik n hantar pdaus 2 kat sngai petani...
...tpy xpe la kos minyak dia yg isi...
...aq just drive je...hehe...
...nie plak mengenai title aq...
...VIVA...
...time 2 ktwg dr sek teknik...
...ingat nak g la yg cikgu azizan wat alumni tpy...
...tup2 start kul 8 pg n ktwg dtg kul 11 pg...cam ne...
...jd x la ktwg masuk kos malu pown da gak...hehe...
...disebabkan malu td ktwg pown membuat keputusan untuk ke rumah ku'z...
...ku'z kawan sek teknik yg dah lama x jumpa...
...dah la pdaus bgtau jalan yg tah papa...
...pas 2 plak jalan kat tepi2 sawah...
...memang kecik r...
...aq pown ngan selamba nya redah je la...
...sampai je kat jambatan...
...aq tgk kete ku'z ok je masuk...
...n than aq pown meneruskan langkag n terdengar bunyi ZZZZZZZZZ....
...bukan bunyi owg tido tpy...
...bunyi kete VIVA OOpppSS tercalar suda...
...upanya terkena tepi jambatan td...
...aduh aq pown col n tell kak aq...
...nasib baik kak aq x brapa nak marah...
...maybe sebab dia x tgk g kot calar macam mana...
...apa pown aq xnak dah kuar...
...nak wat report plak...tgl seminggu je lg...
...hmmmmm....

Thursday, June 3, 2010

JuSt Da BoRinG-BoRinG...

...hmmmmmm....
...dak agak sebulan ye aq x update blog nie...
...hehe...memang busy tahap gaban r...
...pening la asyik pikir kan report je...
...boleh bawa penyakit nie...
...aduh cam ne lah aq nak menangani nie...
...skang dah bulan 6...
...23 bulan 6 nie aq dah nak di temuduga oleh Lec2 aq yang baik hati...
...aduh pening aq memikirkan nya...
...slamat la hal umah sewa dah diuruskan dri awal...
...tue dah setle 1 prob yang penting...
...nie tgal1 je lagi...
...REPORt...


...aq xtau plak kwan2 aq cam ne...
...x tya plak diowg dah siap ke blum...
...or maybe diowg pown da prob cam aq gak...
...aduh pening tul...
skang tinggal 1 minggu je lg aq nak hadapi LI nie...
...lepas tue selamat tinggal la LI...
...sejak kebelakangan nie kan aq slalu busy ngan report sampai nasi pown x sempat nak mkan...
...mesti x caya kan...
...tpy tue la realiti nya...
...whatever la...
...aq arap dapat menjalani temuduga nanti dengan jaya nya...
...AMIN...
...huhu...
...tpy untuk bulan nie xde plak pic yg aq nak tunjuk...
...aq jarang snap pic dah...
...maybe coz busy ngan report kot...
...apa2 pown ok la untuk skang...