C.L.I.C.K

Monday, March 29, 2010

JuSt NothinG aBouT diS mOntH......

...huhu...
...salam semua...
...bulan nie aq litlle bit busy r...
...memang x sempat nak updatekan blog nie...
...huhu...nie pown kejap jer gna PC kat MDF nie...
...ha blan nie n bulan depan aq duk kat MDF kat seberang jaya...
...best gak la...
...sini xde keje byk sgt...sesuai la ngan aq yg x dapat gaji...hehe...
...30 hb 3 sampai 5 hb 4 aq da latihan kete...
...huhu x sabarnya nak dapat lesen keta...hehe...
...almaklumlah kete bwu kak aq ondaway nak sampai dah...hehe...
...alah bli viva jer...
...kat sini diorang slalu g main futsal tpy aq x join pown...
...ase maleh nak join...
...ase nak duk umah jer bela badan...hehe...


...hmmmmmmmmmm...
...11 hb 4 2010 aq n pejat da geng g batu feringgi...huhu...
...best gak la...
...dapat mandi laut...haha...
...actually pejat yg kemaruk nak mandi laut n aq just teman je...haha...
...time sebelum g sane ktwg pakat nak bwa mkanan tpy lastly...
...semua x jd bawa disebabkan oleh kawan pejat yg pejat kata "sengal"...haha...
...anyway thank pejat...memang seronok la g sana...
...huhu...
...huhu...nie ktwg ngah mandi...time nie kul 12...haha...

...nie pejat yg sengal n dia fwen...huhu...

...esok bersamaan ngan 15 april kete viva milik kakak aq dah nak diparkingkan di depan umah...haha...
...boleh la aq naik plak lepas nie...
...hmmmm...
...nak snap pic tpy kete x sampai g...haha...
...bydaway jumaat nie aq da test JPJ...haha...
...doakan aq LULUS...
...papa hal t aq write lg...hehe...

Thursday, March 11, 2010

Ari Last Kat Data TM.....

...salam...
...ari nie 12 mac 2010 merupakan ari last aq menunaikan tanggungjawab aq sebagai budak praktikal di unit Data seberang jaya...
...tpy x beerti aq dah abeh wat praktikal...
...still ada 3 bulan lg aq perlu hadapi..hah...
...ari nie penyelia aq x bg keluar n dia swoh aq siapkan laporan...
...arrgghhh...
...pening aq pikir nak wat cam ne...
...dah la ofis sejuk giler lepas aircon bru je dibaiki..huhu...
...seronok gak keje kat unit nie...
...yg x tahan tue aq sowg je kena 3 blan n da sowg g dak praktikal kena 1 blan je...
...tpy kira ok la...
...at least aq dah pandai wat keje sendiri...(tipu je)...

...haha...nie buku laporan aq...
...bru pagi td aq ambik sign dr penyelia aq...
...hehe...
...2 pown aq bru wat pg td gak...
...selamat x kantoi...
...klu x abeh dia x nak sign buku aq...
...tpy sign untuk tg minggu lepas...
...yg minggu nie aq x tulis apa2 pown lg...haha...
...g pown mgu depan aq dah ditempatkan kat 1 tempat yg bru...
...diowg ckap kat bgunan sebelah je...
...hehe...
...ok la dekat jgak...

...haha...format nak wat laporan...
...aq bkan nya tahu sgt nak wat laporan nie...
...jd kena la tgk slalu buku garis panduan yg lec bg...
...slamat ada gak buku tu...
...klu x abeh la aq xtau nak tulis apa...
...g pown skang bwu siap 40% klu x salah aq...hehe...

...huhu aq guna PC nie la tiap hari...
...nak wat cam ne nak arapkan laptop still x elok g...
...PC nie la aq guna tgk EMAIL, FACEBOOK, MYSPACE...
...n PC nie la aq guna wat BLOG nie...hehe...
...PC nie jugak la aq guna wat laporan aq...haha...
...kira PC nie memang banyak berjasa kat aq...
...THANK PC n En. Nasir sebab bg aq pinjam PC dia...
...actully aq guna x mintak pown...
...haha...
...hmmm...
...tgk la bru je sampai kat latar belakang organisasi...
...aq pown xtau nak wat cam ne mengenai skop organisasi...
...sapa2 yg tau bgtau la aq...
...heehee...
...arrggghhhh...
...k lah aq nak sambung wat laporan lg...
...lpas solat jumaat maybe lebih byk info aq dpat kot...
...heheheeehhee...

Monday, March 8, 2010

juSt a LittLe boWinK in ThiS weEk...


...huhu...
...minggu nie merupakan minggu yg best dan x dalam diari aq...
...haha...

...YANG BEST...
...pada ari isnin, selasa n rabu aq n da team @ TM g wat keje kat TUDm...
...huhu...best...
...tpy g bkan nya sje2 tpy kena wat keje...
...nie da gambar heli n pesawat yg aq sempat snap...

...nie pesawat kot...

...haha...dgr cite tgah di baiki...huhu...

...nie heli yg siap sedia nak naik...huhu...
...YANG X BEST...
...huhu...
...nie da cite yg x best...
...haha...
...aq kena saman kat R&R bagan ajam...
...huhu...
...masa kena saman tue kul 2.30 a.m kot...
...alah sebab aq x pakai tali pinggang belakang jer pown...
...jd kepada sesiapa yg x pakai tali pinggang belakang sila la pakai...
...g pown memang salah aq kan...huhu...
...jd terima je la...
...huhu...
...SNAP PIC ANAK OWG...
...huhu...comey kan dak yg da lam pic nie...
...dia nie anak kepada cousin aq yg duk kat simpang empat...
...huhu...nama dak nie AZREEY DANISH...
...sedap kan...
...klu tgk betul2 muka dia ibarat mcm pelakon endon...
...ala yg berlakon drama TASBIH CINTA yg tgah top kat TV3 tue...huhu...
...yg dukung dia tue cousin aq a.ka. mak cik dia...huhu...