C.L.I.C.K

Monday, March 8, 2010

juSt a LittLe boWinK in ThiS weEk...


...huhu...
...minggu nie merupakan minggu yg best dan x dalam diari aq...
...haha...

...YANG BEST...
...pada ari isnin, selasa n rabu aq n da team @ TM g wat keje kat TUDm...
...huhu...best...
...tpy g bkan nya sje2 tpy kena wat keje...
...nie da gambar heli n pesawat yg aq sempat snap...

...nie pesawat kot...

...haha...dgr cite tgah di baiki...huhu...

...nie heli yg siap sedia nak naik...huhu...
...YANG X BEST...
...huhu...
...nie da cite yg x best...
...haha...
...aq kena saman kat R&R bagan ajam...
...huhu...
...masa kena saman tue kul 2.30 a.m kot...
...alah sebab aq x pakai tali pinggang belakang jer pown...
...jd kepada sesiapa yg x pakai tali pinggang belakang sila la pakai...
...g pown memang salah aq kan...huhu...
...jd terima je la...
...huhu...
...SNAP PIC ANAK OWG...
...huhu...comey kan dak yg da lam pic nie...
...dia nie anak kepada cousin aq yg duk kat simpang empat...
...huhu...nama dak nie AZREEY DANISH...
...sedap kan...
...klu tgk betul2 muka dia ibarat mcm pelakon endon...
...ala yg berlakon drama TASBIH CINTA yg tgah top kat TV3 tue...huhu...
...yg dukung dia tue cousin aq a.ka. mak cik dia...huhu...