C.L.I.C.K

Monday, March 29, 2010

JuSt NothinG aBouT diS mOntH......

...huhu...
...salam semua...
...bulan nie aq litlle bit busy r...
...memang x sempat nak updatekan blog nie...
...huhu...nie pown kejap jer gna PC kat MDF nie...
...ha blan nie n bulan depan aq duk kat MDF kat seberang jaya...
...best gak la...
...sini xde keje byk sgt...sesuai la ngan aq yg x dapat gaji...hehe...
...30 hb 3 sampai 5 hb 4 aq da latihan kete...
...huhu x sabarnya nak dapat lesen keta...hehe...
...almaklumlah kete bwu kak aq ondaway nak sampai dah...hehe...
...alah bli viva jer...
...kat sini diorang slalu g main futsal tpy aq x join pown...
...ase maleh nak join...
...ase nak duk umah jer bela badan...hehe...


...hmmmmmmmmmm...
...11 hb 4 2010 aq n pejat da geng g batu feringgi...huhu...
...best gak la...
...dapat mandi laut...haha...
...actually pejat yg kemaruk nak mandi laut n aq just teman je...haha...
...time sebelum g sane ktwg pakat nak bwa mkanan tpy lastly...
...semua x jd bawa disebabkan oleh kawan pejat yg pejat kata "sengal"...haha...
...anyway thank pejat...memang seronok la g sana...
...huhu...
...huhu...nie ktwg ngah mandi...time nie kul 12...haha...

...nie pejat yg sengal n dia fwen...huhu...

...esok bersamaan ngan 15 april kete viva milik kakak aq dah nak diparkingkan di depan umah...haha...
...boleh la aq naik plak lepas nie...
...hmmmm...
...nak snap pic tpy kete x sampai g...haha...
...bydaway jumaat nie aq da test JPJ...haha...
...doakan aq LULUS...
...papa hal t aq write lg...hehe...