C.L.I.C.K

Tuesday, December 7, 2010

...beban ke nie...?

huuuuuurrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmm....ari nie agak bosan la cos tetiber jer kelas dibatalkan n aq plak x tahu then aq pown g la ke kelas yg sememangnya sgt2 la jauh...huuuuurrrrmmmmm...dah naseb badan la katakan.....tpy xpa aq tabahkan diri juga konon2nya aq x kesah klu owg x bgtau kelas batalll.....

huuurrrmmmm...skang dah jadi beban plak...bila lec bg kat aq nota n swoh aq edar2kan......huh..!
memang sgt x best....aq pown g la print nota yg lec bg tue then aq post kat facebook aq aq tulis 'sapa2 yg nak nota sila msj...klu x x dapat'......
skang nie bru brapa jer respon yg dapat...yg jadi beban nya...esok aq la yg akan dipersalahkan...konon2nya x bgtau yg nota dah ada....padahal aq da swoh msj.....
mcam mana la budak2 ipt aq nie nak maju...dah sem akhir pown still malas nak berusaha cari sendiri.....

tpy aq takut sapa2 yg x on9 FB t kang x dapat information nie.....aq nak jer msj tpy nampak sgt aq terlalu BAIK....nanti kang aq plak yg dipijak kepala.....huuurrrmmmmm...apalah naseb aq an....maybe aq terlalu memikirkan sgt kowt...bydaway thank to my BLOG.....kat sini la tempat aq nak luahkan semua...heeeee

P/S : aq asa nak msj gak tya nak ke x....huuurrrmmmmm

1 comment:

  1. sms la suh demne sebarkan..biasa la ^_^ student kan...chiil ok !

    * good luck !

    ReplyDelete