C.L.I.C.K

Friday, December 17, 2010

...DouBle ProjEk...

heeee.....hye semua....kali nie dah x brapa tension sgt....maybe sebab cara lec ajar kowt....actually best jugak jadik ketua kelas...at least dapat gak tumpuan daripada lec n rakan2 kelas...hahahha(poyo jer)...

but ari nie xnak citer pasal keseronokan jadik ketua tpy nak citer pasal projek tuk dak diploma...heeee

actually da 1 projek yg wajib bg dak2 diploma nie...iaitu aplikasi apa yg dah blaja selama 3 tahun kat politeknik..heee...aq n kump aq just wat projek yg simple2 jer...asalkan dapat kuar dengan LULUS dari politenik nie...heee

yg dikatakan DouBle ProJek nie plak ialah sebab ari nie bersamaan dengan 17 dec 2010 kitwg satu kelas kena wat projek tentang perhubungan....almaklumlah kitwg nie blajar mengenai TELEKOMUNIKASI then ktwang kena la masukkan dalam projek mini(nama leb tue bg)...

tiap kump bg projek nie ialah 2 owg jer....tpy kebanyakan nya wat projek yg sama but bezanya cuma kretiviti masing2..heeee

kami actually x dibenarkan untuk menjerit...jadi projek nie amatlah susah(untuk yg x pandai..heee)....ada kump yg menggunakan kertas untuk menyampaikan maklumat iaitu 'tulis besar2 kat atas kertas then tunjuk kat kawan yg diseberang.....ada jugak yg gunakan tin kosong untuk menghasilkan bunyi then org di seberang akan cuba terjemahkan bunyi itu kepada aksara..heeee....(tpy tiap bunyi ada maksudnya and ditulis di dalam sehelai kertas..)

malas la nak citer byk2....nie aq paparkan projek aq..heeee


jarak untuk perhunungan tue memang sgat jauh...


tgk da sowg ngah betulkan tali yg dah putus...heee





nie la plastik yg digunakan untuk hantar maklumat...dimana kertas yg ditulis dengan data yg hendak dihantar diletakkan di dalamnya...heeee

gelung nie plak tuk pegang kertas..heee


nie plak benang tuk penghantaran...

P/S : sedang menikmati movie sorg2...heeeeee

No comments:

Post a Comment