C.L.I.C.K

Thursday, December 2, 2010

...sekuel 'aTie TerLuka'...

Huuuurrrrrrrmmmmmm.......ari nie bersamaan ngan 2 hb december 2010 adalah ari aq balik ke umah sewa d politeknik...x sangka plak...kejap jer dah 3 minggu aq cuti..heeeee....kejap jer kan masa skang berlalu...huuuuuuu....haaa nie aq nak wat ckit sekuel citer atie terluka...klu da yg follow blog aq nie maybe korang tau la api tue ‘atie terluka’...heeee...klu yg x tahu plak korang leh tgk kat tepi2 nie...kan da post yg lama2..heeeeeeeeeee......

klu x salah nie kali ke-4 sya citer...heeeeeeeeeeee......sekuel nie nak citer plak cam ner cara anak-anak yg BERharta layan bapak diowg bila bapak diowg g ke umah diowag..heee....actually xde la kejam sgt..tpy klu ikutkan aq memang agak terlampau la..heee...actually macam nie citer dia....

pada satu ari tue....si bapak nie punya la mengamuk nak jumpa ngan anak2 dia.....n aq n family boleh la bwa tpy just bawa tempat yg dekat2 jer la......(dekat pown stgah jam gak la).....si bapak nie punya la bwak baju2 nak g tido umah anak2 dia....tpy...bila sampai jer kat umah anak dia.....ingatkan nak bawa masuk la bju tue...tpy mak aq cakap letak jer dulu kat luar...t anak dia ingat nak tido situ plak..heeee(mak aq pown tau anak dia cam ner)....

jadi si bapak nie pown masuk la...si anak pown pelawa la bapaknya tido kat umah dia...bila dah pelawa...bole plak si anak cakap...

si anak : t ayah tido la kat bilik adek(cucu si bapak nie)....(n si bapak nie actually dah tau yg adek tue x suke owg tido blek dia)

mak aq : ala ampa bg ja dia tido kat mana2 pown...

si anak : kami ingat memang la nak g ambik ayah malam nie(padahal asyik duk ulang yg keta rosak)...

laki si anak : xpa...ayah tido la sini lu...t cek g antar la guna keta adek(adek..? dah dekat 3 malam dah x blek..heeee)

si ayah : xpa la ayah nak balik..kesian kat mak ang dia duk sorg2...(tpy bju dah bwa...xkan saja2...huurrrmmm)

harap korang paham2 sendiri la yer......sakit atie biler aq nak terangkan....pas tue kitwg pown bwa la owg tua tue balik plak....bila dah dalam keta...si ayah nie pown cakap yg ‘ mcam mana nak tido kat umah depa, xda tempat pown nak tido’.....actually ada tpy paham2 je la....tiber2 jer barang penuh kat satu bilik nie...dulu masa mak aq g xde pown barang2 tue.....pas tue plak bile anak2 si anak td balik, bole plak diowg tido...huuuurrrmmmm.....

pas tue kitwg pown wat la kejutan untuk si ayah nie td...kitwg bwa dia g jumpa adik dia yg dah bertahun x jumpa...iaitu tok su aq...dia duk kat kulim...dia pown dah x brapa larat...jadi kitwg pown bawa la si ayah nie td jumpa ngan adik dia...sebak atie aq bila dia peluk sdik dia n dia citer perangai anak2 dia kat adik dia tue...huuurrrrrrrmmmmmm...memang x dapat nak diumgkapkan kat sini macam mana keadaan tue berlalu...huuurrrmmmmm....

sembang punya sembg last2 kitwg pown ambik keputusan kos masing2 perut dah berbunyi...biasa la dtg tanpa berbekal makanan d perut...heee....jadi ktwg pown hantar la si ayah nie balik semula ke rumah dia.....nangis si ayah nie bila kenangkan nasib dia.....patut la ALLAH bg dia pekak...kos ALLAH xnak dia dengar anak2 dia mengata dia...huuurrrrmmmmmmmmmmmmmm

huurrrmmmmmm...ok la xleh nak tulis byak2 (padahal x sedar dah bnyak).....hurrmm...nampaknya xleh la nak update selalu eir...komp dah osak la...nak kena format lain..tgk la dalam beberapa ari nie...heeee....n nie pown tnet lembab gler..heeee....


P/S : guna laptop kawan jer nak update blog.....then x sabar nak masuk kelas isnin nie..heeee(poyo giler..heeee)

No comments:

Post a Comment