C.L.I.C.K

Saturday, December 4, 2010

...nak start dah...

huuurrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........hari nie hari sabtu bersamaan dengan 4 dec 2010 iaitu merupakan hari yg bahagia bg aq 2 tahun yg lepas...heeeeee.....nak tahu pasal per....huurrrmmm...x yah la..heeee.....

tpy skang nie aq nak kena concentrate plak kat study...ye la......lusa bersamaan ngan 6 dec 2010 bermula la satu lg persaingan antara aq ngan buku2 aq......heeeeeeeee......almaklumlah aq nie blaja kat politeknik...jadi musim pembelajaran pulak akan start...hahahhahah.....mcam CIK FARAH la.....bila dah sampai seru...heeeee.....

by da way.....aq nie skang memang tgah TAKOT sangat2...cos bila tgk subjek tuk sem 6 nie nampak susah ja....tpy bak kata kawan aq la...'xde benda yg senang dalam dunia nie...kita kena usaha la sendiri'.....aq still pegang kata2 dia......heeeeeee.....ari nie actually boring sgt2...cos komp aq skang ada kat hospital...kata doktor...dia dah nazak..hurrrrrmmmmmm....n my BB plak tgah sakit perut kos kat sini line celcom x laju n mcam ciput...heeeeeeee.......

skang nie aq guna aptop kawan aq jer tuk update blog..terpaksa la aq g beli no pin tuk wifi kat umah sewa nie cos nak buka tnet heeeeeeeeeeee..............huuurrrrmmmmm...walaupown ada BB kan...tpy xper la dia kan tgah sakit perut..heeeeeeeeeeeeee

P/S : malam nie xtau nak mkan apa..heeee.....

No comments:

Post a Comment