C.L.I.C.K

Saturday, November 27, 2010

...dapat TAG dari F.A.R.A.H...

heeeeeeee......
ari nie ari sabtu n ari untuk bersuka ria...hahahaha
x sabar nak tunggu malam jap g...
my lovely sister nak blanja makan sebab aq dapat result yg 'GEMPAK'...(maybe)
tunggu punya tunggu teringat plak blog aq nie ha yg dah 2 3 hari x jenguk...
aq pown buka la then malas nak wat pa2...
aq pown g la jenguk blog2 owg lain..
then terbuka la blog si pendek farah...heeee(jgan mara)
baca la entry dia yg bru then ternampak dia TAGkan nama aq...heeeee
aq pown ambik je la...hahahaha
BTW thank yer...haaaaaaaaaa

JOM tgk apa yg dia tagkan...


1. Nama blog anda dan kenapa letak nama tu?

Da SimpLeSt a.K.a Da aQmaL. Sebab itu je nama yg ada dalam otak fikiran aq time nak bg nama kat blog nie…heeeee.

2. Nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea tu?

http:// simpleaqmal.blogspot.com, actually x terfikir pown nak letak nama nie…dah memang aq nie sorang yg simple…jadi bg je la nama ‘simple’…heeeeeeee

3. Apakah method dalam penulisan anda?

Macam2…ikut MOOD….hee…

4. Apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak ( kdg2 blog sendiri cantik tapi merendah diri)

OMG…trus cari cara mcam mana dia leh wat blog dia cantik sampai cam tue…..then Tanya plak cik FARAH cam ner nak wat…(hahaha..dia jd tukang ajar…heee)

5. Bilakah blog anda diwujudkan?

Asanya x sampai setahun pown lagi…actually sebelum nie dah pernah wat blog..tpy disebabkan x ingat email…jadi wat la bru..heeeeeee

6. Siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda?

Actually diri sendiri…heee

7. Sila tag 5 nama lain

2 comments:

  1. heeee....mana da....
    baik jer aq nie..heee
    kan dah say soorryy..heeee

    ReplyDelete