C.L.I.C.K

Tuesday, November 23, 2010

...boring kat umah sambil main RESTAURANT CITY...

hurrrmmmmmmm......
kenapa la sejak dua menjak nie tnet selalu ja mcam CIPUT jer...
tpy xpe la asalkan aq dapat buka FACEBOOK, BLOG n MY GAME...heeeeee

actually just nak cita pasal game yg aq main kat FACEBOOK jer...
alah restaurant city tue...
xde la best pown...
janji dapat menghilangkan rasa bosan aq...hahahahhahaha
g pown facebook aq...ikut suka la aq nak wat pa pown...heeeeeeeeeeee
dr start aq men game tue...memang agak best la...
cos kita leh wat sapa saja kawan2 kita sebagai pekerja...
x payah nak pegi pejabat buruh tuk cari...hahahaha
pas tue plak bila semakin lama kita main semakin besar kedai kita...
hahahahhaahah
actually aq baru jer start main..
biasa la kat kg nie tnet laju ckit berbanding kat umah sewa....
hahahahhaa....
skang bru level 9 jer...
kawan2 aq yg dah lama main skang dah bosan n dah x main pown...hahaha



nielah muka depan restaurant aq...x cantik pown..heeeeeee



nie plak dalamnya...kecik la...lambat g nak besar..hahahaha

dah terlanjur tulis nie nak cita gak pasal semalam...heeeeeeee
biasa la bila kat kg mesti tgk TV nya...
semalam aq tgk TV2....
tgk cita THE CHEETAH GIRLS...
bole tahan la cita dia...
cita nie actually mengenai persahabatan antara ke-4 perempuan tue...
tpy aq x suka ngan watak perempuan yg anggap dirinya tue sebagai ketua..(dah lupa plak nama...heeeee)
tpy actually cara dia tue betul cuma dia x berbincang jer...heeeeeee
hurrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmm...
apa2 pown yg x logiknya...
masa si anjing yg nama dia TOTO tue jatuh lam lubang...
jalan terus JEM n semua owg datang n masuk TV plak tue...
hurrrmmm...memang xleh dimasukkan dalam akal...hahaahaha
dan last skali bila toto dah selamat..boleh plak diowg semua nyanyi...
siap wat KONSERT lagi tue...
huh..!
klu kat malaysia la mcam tue...xtau la mcam mana t..heeeeeeeee
BTW congrat la wat pengarah dia...
actually semua versi aq dah tgk...heeeeeeeeeee







ok lah....enjoy the pic k...heeeeeeeee

2 comments:

  1. Relax..tmnet kat tempat sya pun mcm kura2..

    ReplyDelete
  2. owh ya...
    heeeeee...
    ByDaWay thank yer...heeeeeeeeeee

    ReplyDelete