C.L.I.C.K

Monday, November 22, 2010

...dah tahu pown...

hurrrmmmmm......
akhirnya aq dah tau pown pasal apa tnet kat umah aq slow sgt...
rupa2nya celcom skang tgah mengalami kerosakan pada talian...
owh kiranya line celcom wat sementara waktu ini iaitu di kawasan yg tertentu tgah PROB...
itu merupakan berita GEMBIRA wat mak aq...
sebab aq xde la duk kat depan PC nie lama2 n menghabiskan elektrik...hahahahah
but that is my BERITA BURUK sebab aq nak berBLOGging, FACEbOoK, TweeT2, download lagu, n so on...
memang la aq boleh hidup tanpa semua nie...
tpy bila dah tgk BB tue kat depan mata...
x kew sakit hati sebab xleh guna....arrrgggghhhhhh....
tpy selamat time TGAH2 malam boleh ON9...hehehehe



hurrrmmmmmm.......
nie plak pasal keputusan muzik2 td....
aq x puas hati sebab ADIBAH NOOR x dapat...
hurrrmmm....tpy maybe bukan rezeki dia kot tahun nie...
BTW aq nak wish TAHNIAH wat semua yg dapat ke AJL...
harap korang semua dapat buat yg terbaik yer...
caiyok3....

No comments:

Post a Comment