C.L.I.C.K

Monday, November 29, 2010

...cot cet cot cet...

heeee...ari nie bersamaan ngan 29 nov 2010 n hari ke-25 aq masuk ke alam 20 an...heeeeee...ingatkan muda sampai bile2..heeee...(perasan la plak)...tajuk ari nie x brapa sesuai la kan..actually xde mende sgt nak cot cet kat sini..heee....just nak citer2 pasal minggu nie jer...biasa la aq nie x la update blog nie setiap hari...tpy update bile ada citer jer...heeee....minggu nie citer pasal my cousin dah kawen..umo dia xde la tua sgt dr aq...dalam 20 an juga..heee..cuma dia dah berkerjaya la katakan...heeeee....

aq terima nikahnya.........................'sah'...sah sah...


28 nov 2010 bersamaan dengan 3.20 p.m merupakan tarikh dan masa dimana berlangsung nya satu tragedi yg sgt di nanti2 nantikan..heee...iaitu pernikahan antara siti fatimah dan mohammad(x brapa ingat nama.. nie jer yg tau...heee)....dengan hanya 1 lafaz pernikahan sahaja mereka berdua telah menjadi sepasang suami isteri...(pa2 pown tahniah la yer...heee)...


tahniah yer...heeeeeeeeeee

sejenak selepas itu, terlintas la d pkiran aq...'owg lain semua dah kawen, aq nie ha still BELUM BERPUNYA'....heeee(bukan nak jual nama k..heee)...lepas tue plak terpikir la kata2 kakak aq iaitu 'tok sah duk mimpi nak kawen kalau xde keta besaq, umah banglo n.......'...hurmmm......jadi terbatal la niat aq td dengan x sengajanya..heeee....tpy apa2 pown memang aq nak blaja sampai dah x leh nak blaja..heeeee....



sorry la klu ada yg aq tulis d blog nie x masuk akal kew, x best kew, sebab aq nie main tulis jer...x pernah pown terpikir..'eh apa yg aq tulis nie'..heeeee...jadi klu sudi baca la...heeeee...

p/s : semua yuran n segala yg dperlukan untuk masuk balik ke poli dah ku setllekan...thank to aness cos sudi tumpangkan ke CIMB kat kepala batas..heeeee

No comments:

Post a Comment