C.L.I.C.K

Sunday, February 6, 2011

‘party’ cara kami...

Huuuu….best giler dapat bercuti selama seminggu nie…tpy dalam suka2 nie..teringat plak asgmnt2 yg tertinggal n x buat lg…

Math,micro c, projek n yg paling best nya…semua tue x sentuh2 lg…2 la org cakap nikmat bercuti sampai semua keja boleh lupa…heeee

Huuurrrmmm…bila ada time nak wat keja2 tue jadik malas plak….n bila rajin nak wat keja2 tue tetiba je ada je yg ajak kuar g lepak…arrrgggghhhhh…tension betul…klu x ikut t owg cakap belagak plak…jd terpaksa la ikut an…heeee

Back to the title…’party’ cara kami..heee….actually bukan apa…..teringat kata2 someone nie…..dia cakap ‘amboi syok noh p ‘party’ sampai x ingat nak balik rumah’….actually bukan party pown…party cara kami nie actually berkenaan ngan keseronokan saja….x lebih dr tue pown….bg aq(owg kampung) klu g karaoke tue dah kira social sgt dah….tpy bg diowg(owg Bandar) karaoke tue perkara biasa…(betulkan klu salah)…heeee…hari nie (rabu a.k.a 2 feb 2011..sowie lambat upload..heee)…aq kuar ber’party’ ngan sepupu aq…hee….just tgk wayang n karaoke n pas tue dapat plak sepasang kasut kat TOP FASHION..heee…

Heeeee…..hah..jgan terkejut plak aq cakap tue semua party..cos bg aq party tue adalah keseronokan..x kisah la apa pown yg aq wat n seronok…aq panggil tue party k…klu aq main badminton n aq asa seronok…aq panggil la tue party…klu aq masak n aq seronok..tue pown party bg aq….cos aq adalah aq n aq x kisah apa pown…..fikiran aq, aq je lah yg tentukan…betul x..?

Ha..!

Pasal wayang plak..aq tgk cita khurafat(agak lamabt la)…n the green hornet….dua2 memang best..x dapat dinafikan lg…sebelum terlambat..tahniah la wat shamsul cos dapat wat aq asa takut bila tgk cita khurafat tue….all the time asyk antu je..sampai cousin aq takut nak tgk…bila tgk je asyik terkejut je…n x lupa cita green hornet yg terrrsangggggaaaattttttt la best….actually xda senikata pown kat bawah tue but tgk saja pown dah bole faham…selamat la aq nie faham juga bi nie…(muet band2 jew..heee)…

Huuurrrrmmmmmm…rasa penat la pulak…balik dr party n taip2 nie…jap g kul 12 malam nak g ambik kawan aq plak kat terminal penang…dia bru balik dr Pahang…almaklumlah owg TLDM…hee….ok la..nak wat preparation nak g ambik kawan aq jap g…heeee…..

P/S : nak tgk hantu kak limah la kejap...heeee

No comments:

Post a Comment