C.L.I.C.K

Friday, February 11, 2011

pendapatan lumayan

heee....
post yg kali kedua tuk hari nie...wah2...
tadi time asyik2 berblogwalking tiba2 tersinggah dalam blog mai lurve n terbaca la post dia tentang heartbeat...huuu..asa cam best plak..boley gak tambah pendapatan n yg best lagi...x ganggu pown status nuffnag kita....heee

haaaa...malas la nak cita lebey2..nie aq nak ajar cara nak join...klu x paham leh tya cik mai lurve k...

first yg korg kena wat ye lah click jer kat :
mana2 iklan heartbeat kat blog aq nie

then click :
icon heartbeat kat dalam page heartbeat tue

pastue korang click :
create acount

then masukkan la :
maklumat kowg cam email adress,password n then click I AGREE

pastue kowg just :
continue jer

bila kowg dah join heartbeat nie :
kowg click 'join HB!Affiliate'

then kowg click :
ONLINE APPLICATION

pastue isi je semua maklumat yg dia nak..then kowg click pulak :
my HB!Affiliate

and kowg ambik get code then kowg copy n paste jer kat blog....n setlle...

P/S: penat jugak nak dapat dwet lebey nie...heeee

No comments:

Post a Comment