C.L.I.C.K

Thursday, January 27, 2011

xtau dah la

huu...penat+tension+malas+stress+boring+busy=student...
xtau nak diungkapkan mcam mana g...tue la student bg aq...
xda pa yg menarik pown....
aq pown hampir xtau aq nie blajar untuk apa kadang2...

untuk keja..?

untuk belagak..?

untuk saja nak dapat diploma or degree..?

untuk dapatkan kawan..?

or untuk masuk u..?

aq dah hampir xtau tujuan sebenar aq blajar....mau xnya...tiap kali diberi tugasan je pasti aq tiru ke, copy kat web ke...
huuurrrmmmm....itu kew student..?
ha aq dah apply u kat upu...tpy yg aq apply UTEM....but kawan2 aq cakap utem x terima dak2 semester akhir (klu salah tolong gtau).....
aq tya kawan aq kat utem but dia pown xtau..huurrmmm....aq nak g utem tpy macam rezeki x menyebelahi aq je...huurrmmm...
kali nie xtau nak tulis apa...kos time aq ngah menulis nie actually ada report yg perlu disiapkan dan perlu dihantar x lebih 24 jam dari sekaran (iaitu time aq tulis nie 8.00 pm bersamaan dgn 27 jan 2011)...
huurrmmm...esok plak aq dah nak balik penang..x sabar betul nak balik jumpa mak,kakak,abah n abg aq yg akan balik dr kelantan juga...
hopefully owg yg aq x suka xda time aq balik cuti nie....
mesti xtau kan sapa aq x suka..heeee

kali nie aq asa best sgt nak balik penang...aq pown xtau kenapa...
padahal tugasan punya la byk yg nak ikut aq balik kg kali nie...
lec pown skang nie sgtlah baik hati cos bg kami satu kelas 'ole-ole' tuk raya cina nie..

ha..!
dah alang2 ada tnet nie aq nak wish selamat tahun baru cina kepada semua rakyat malaysia yg sudi baca blog nie.....
tue jer la tuk kali nie...
t klu da tnet lg pasti aq akan update lagi...huuuu....

P/S : aq benci gila wat repot nie....poyoooosssssssssss

No comments:

Post a Comment