C.L.I.C.K

Thursday, January 20, 2011

uhh..lama giler x update

huh...sowie sgat2 wat semua...dah lama giler aq x update blog nie..heee....bukan sebab pa...just susah nak berinternet la kat sini...g pown BB celcom aq dah tamatkan...hee...(tue pown sebab nak beli notty toshie nie..)

ari nie bersamaan 20 jan 2011 adalah hari aq mendapat sijil dr autodesk USA...hee...tue pown sebab aq g berkursus selama 5 hari di UTM kampus Kuala Lumpur....nak kata penat berkursus tue aq asa x la....tpy penat berjalan je la..heee...tiap malam kuar kowt...n 3 malam tgk wayang jer...hee...tgk THE TOURIST, SEASON OF THE WITCH n cite jepun ntah apa nama ntah...n first time kowt tgk wayang 3D...best gak la..tpy tiket mahal la...20 enget...

ha..nak cite pasal kursus..best tue best la juga kursus nie cos dapat blajar cara baru n cara lebih cepat nak wat lukisan kejuruteraan...bayangkan lukisan yg aq penah lukis time sekolah teknik dulu yg ambik masa 20 minit n skang bila g kursus nie...lukisan tue leh wat 2 minit je..memang comfom la dah jimat masa....n bayangkan lah kat kursus nie ada dekat 30 chapter yg mana selalunya 3 chapter 1 hari but ktwg wat 30 chapter tue tuk 4 hari...memang mantap giler la...heee

huh...esok xde kelas....n bg dak2 kelas aq diowg dah xde kelas dr kelmarin lg..jelos aq...klu x rabu petang dah boleh balik kg...tpy esok asa cam nak balik je penang..tpy kak aq x bg plak..takut aq x cukup dwet t...huurrrmmm...dah la abg aq dr kelantan balik hari nie...3 hari je..xleh la aq nak jumpa diowg...dah la raya pown x jumpa...rindu aq kat anak2 menakan aq...mesti dah besar diowg...

huuurrmmm..malam nie agak penat la...naseb baik esok xde kelas...jadi leh la tido puas2 cos kat hotel tido memang best tpy yg x bestnya kena bgun awal...dah la tido lambat..heee...bydaway happy la juga..heee..hurrmmm.. k lah...t klu ada tnet g aq update la..heee

P/S : tgah sakit kaki kos asa macam tergeliat....

No comments:

Post a Comment