C.L.I.C.K

Tuesday, February 16, 2010

about my fren.......

...huhu...kali nie nak cite tentang fren2 aq plak...
...klu de fren aq yg xde kat cini sorie ek...
...bkan xnak cite tapi xde gambar...
...haha...
..........................................................................
.....................
....DAK2 PSAS....
...actually nie fren aq yg ok ckit ngan aq...
...kdg2 tue ade la ckit slisih faham, tpy bkan slalu...huhu...
...cute kan 3 owg nie...haha...ensem plak tue...hehe...
...tambah2 yg paling kecik tue....huhu...
..........................................................................

...ha nie best fren aq kat psas...tpy xtau la dia anggap aq best fren ke x...
...nama dia HURUN AIN...
...aq kdg2 pgl dia ain je...tpy slalunya pgl hurun r...
...dia nie actually baik orgnya...
...mayb klu org x kenal dia akan kte dia jahat la, x naik la...
...mula2 aq tgk dia kat kelas dlu aq tkut gak nak kawan ngan dia...
...sebab tgk muka dia tue garang semacam je...hehe...
...tpy ble ktwg dah jd fren...
...bukan main gila lg ktwg...haha...
...dia x gila la...tpy aq yg jd gila...
...haha...dia nie baik la...slalu tolong org yg dalam kesusahan...hehe...
...contohnya dia tolong dak laki kelas aq wat TOYOL...hehe...
...eh xleh cite panjang2 t kang dia marah kat aq...
...huhu...k lah pa pown aq say sorie eir klu ko marah HURUN....huhu...
..........................................................................
...nie plak fren aq yg sengal ckit...
...nama dia MOHAMAD FAIZAD tpy aq pgl pejat je...
...actually ktwg memang slalu GADUH...
...sometime tue gaduh tah pape...
...huhu...tpy sebenarnya dia nie baik gak...
...kdg2 aq suruh dia jga aq klu aq bOROS diut...
...tpy ngan dia skali boros ngan aq...
...huhu...aq kenal dia time kat kelas je...
...maklumlah kelas skali...
...ktwg mase sem 3 duk umah skali...
...pastu sem 5 wat projek last sem skali gak...
...huhu kira cam best fren la jgak...
....tpy xleh kate gak sbab ktwg jarang jumpa...
....time kat poli je ktwg jumpa...
...huhu...
..........................................................................
...ha yg cantik ckit nie name dia NURUL FARA...
...aq pgl dia pekrah n fara gemok....huhu...
...actually dia x gemok pown saje je nak usik...huhu...
...dia nie manje ckit...
...al maklumlah pompuan katakan...haha...
...pic nie pown dia ambik lam toilet gna hp aq...
...tgk la x malu btul ambik hp aq tgkp pic dia...huhu...
...dia tgl pown dkat ngan area umah aq gak...
...tpy xde la aq g umah dia pown...
....huhu...dia dah ada BOY...hehe...
...lg 1 dia nie penakut owgnye...
...klu tgk cite hantu kat tv3 tue dia mesti lari...(owg gtau aq)...huhu...
...huhu sorie fara...hehe...
..........................................................................
...yg cute miut nie nama dia UZAIRAH...
...owg pgl dia UZAI je tpy aq pgl dia UCAI...hehe...
...best tau kawan ngan dia...
...dia sporting r gak...
...aq mula rapat ngan dia sem 2 kot...
...sebab sem lain aq pemalu ckit...hehe...
...skang nie aq duk jumpa dia gak klu nak kuar g mana2...
....dia nie kaki jalan cam aq gak...huhu...
...dia ada blog gak...
...ha buka la dia kat...
..........................................................................

...nie plak NAJWA SYAFIQAH...
...aq pgl dia wa je...
...dia mcm aq gak...GEMOK ckit...hehe...
...tpy best pe sebab ktwg chat...hehe...
...aq kenal dia dlu dia x banyak ckap...
...tpy lepas kawan ngan aq, aq tgk makin pandai ckap...huhu...
...masa sem 1 dia duk blakang skali ngan hurun tpy hurun ckap kuat n dia sebaliknya...hehe....
...ckap slow pown tpy dia nya RESULT ok gak la...
...dah 2 sem dah dia dapat AKJ...
...sem 3 yg ramai owg xleh wat pown dia leh dapat AKJ gak...
...huhu jeles aq...huhu...

..........................................................................



...huhu...nie plak MUHAMAD ASYRAF...sowie klu x betul eja...huhu...
...aq pgl dia acab je...sempoi kan nama tue...hehe...
...dia dak elektrik x sama ngan aq...
...kira dia dak pandai lg pada aq la...haha...
...aq kenal dia time sem 2 time aq jd JPK...
...or jawatan kuasa pelajar kamsis...huhu...
...time tue ktwg g kursus sama2...
...actually aq jumpa masa sem 1 g...time tue dia rapat ngan pejat...
...masa aq jumpa pejat la aq kenal dia...
...klu bukan sebab pejat aq mesti x kenal sapa dak nie...haha...
...dia happening gler...best kawan ngan dia...bleh dikatakan best fwen gak la...
...bg aq la...bg dia xtau la akn...
...aq dah penah g umah dia, umah tok dia...
...dia tgl kat petaling jaya kot...aq pown dah lupa...huhu...
...g umah dia pown best gak family dia sporting gak la...
....tpy memang best fwen ngan dia...
...klu bleh biar la kekal kawan kan...haha...
..........................................................................


...huhu...nie plak HAFIZ tpy aq pgl apiz je...
...dia nie jambu ckit...awek keliling...hehe...
...jumpa kawan dia je tya pasal awek..huhu...
...tpy bleh tahan la kawan ngan dia...
...aq slalu gak minta nasihat dr dia klu aq ada problem...
...n problem tue pown kdg2 selesai gak...huhu...
...aq dah 2 3 kali kot g umah dia kat teluk intan...
...bleh la tahan dia bawa aq g ronda kat citu...
...aq bli bju raya tahun lepas pown kat umah dia la...
...hehe...

..........................................................................

..........................
....DAK2 TEKNIK....

...ha nie my BEST FREN kat teknik...
...sampai skang ktwg still contact lg...
...huhu...aq pgl dia pdaus je...
...dlu kat teknik owg pgl dia kak long tpy skang dia nie abg long tau...
...dia skang berkhidmat ngan kerajaan....
...huhu...dlu dia kadet polis cam aq gak sblum masuk teknik...
...siap sarjan g...
...yg best nya aq kenal dia kat surau sek teknik nibong tebal...
...huhu...kira persahabatan ktwg nie dirhedai gak la....
...klu xde pa hal blan 5 nie aq nak g ambik dia kat KLIA...
...huhu....tue pown lepas aq lulus ambik lesen keta la...haha...
...dia nie best gak...leh kongsi2 pendapat n masalah...
...tpy time kat teknik lu aq x brapa ska ngan dia sebab dia nampak mcm PROPA ckit...huhu...
...tpy lepas jumpa kat surau tue aq ase dia leh wat kawan...huhu...
...jdi ktwg pown kekal sampai skang...huhu...
..........................................................................

...nie nama dia sufy...
...kawan ngan dia nie giler2 ckit...
...owg ckap bdak nakal la jgak...huhu...
...owg dia kecik je...tpy ble ckap x stop la...haha...
...skang ktwg still contact lg...
...n allhamdulillah la dia duk msj aq gak...
...aq kenal dia kat teknik gak...
...tpy lepas aq kenal ngan HUSNI kat bawah tue...
...dia 1 klas ngan husni...
...time ktwg kat teknik ktwg nie jahat la jgak...
...ada la 1 hal tue ktwg kenakan owg...
...mula2 wat baik pas tue bg taik kat sowg tue...
...huhu...jahat x...tpy skang dah insaf dah la...
...harap dia pown insaf gak...hehe....sowie sufy...
..........................................................................

...ha nie RAHIMAH namanya...
...aq pgl imah je...xleh cite byk tntng dia sbab dia lah dak pompuan lam kelas aq yg paling baik ngan aq...
...xde cite buruk la tntng dia...
...smua yg baik je...huhu...

..........................................................................


...huhu...nie pown nama HAFIZ gak...
...n aq pgl pown apiz gak....huhu...
...dia 1 klas ngan aq time kat teknik dlu...
...best gak la kawan ngan dia...
...dia nie pown jambu gak...
...jd aq nak ty...
...BETUL KE SEMUA YG NAMA APIZ NIE JAMBU...????????...
...huhu...sebab smua yg aq kenal nama apiz mesti jambu...hehe

..........................................................................


...nie yg last skali gambar yg ada dalam simpanan aq...
...huhu...nama dia HUSNI...dia nie dak pandai mcm aq...hehehehe...
...dia nie pendiam ckit...tpy bla kawan ngan aq dia kena ckap...
...ye la sebab aq nie banyak ckap...
...aq kenal dia kat teknik gak...
....apa yg lg best...
...dia nie dlu kawan spupu aq yg sama umur ngan aq...
...time kat kantin teknik aq nampak dia pakai bju badminton sek sbrang jaya....
...d aq pown dengan segan silunya pown tya la dia...
...aq = ' eh ang dak sek sbrang jya ke ?? '...
...husni = ' ha...awat...?? '...
...aq = ' ang kenal amy x ??? '...
...husni = ' kenal la '...
...ha dr situ la aq mula rapat ngan dia...
...yg spupu aq plak skang dia jd tentera...huhu...
...skang pown ktwg still contact n kdg2 break skali gak time LI nie...huhu...
.........................................................................


...huhu actually nie my special besfren...

...special bukan beerti GF k...

...nama dia NURHIDAYU n aq pgl IDA je...
...actually ktwg nie kenal melalui msj je...
...dia yg start msj n no. aq dia dapat masa kat kem ktwg g...
...kem PJKN...
...selama lbh kurang 1 tahun lebih ktwg msj n x penah jumpa walaupown 1 negeri iaitu penang...
...cuma dia penang n aq seberang...huhu...
...jika nak dibandingkan ngan aq dia nie lebih pandai la...
...abeh SPM dia dapat sambung MATRIK n skang kat UNIMAP...
...dah ijazah dah...
...huhu...aq bru je diploma...haha...
...aq ska kawan ngan dia sebab dia memahami n ktwg slalu tukar2 pendapat...
...tapi skang dah jarang msj sebab dia pown dah ada BF...
...aq xnak jd owg yg memusnahkan UMAH TANGGA...huhu...
...ape pown semoga kehidupanmu sentiasa bahagia...


..........................................................................
....huhu...nie je kawan yg aq ada gambar diowg...
....yg kawan2 lain aq xde gmbr n x beerti aq x ske korg...
....apa2 pown smua kawan2 aq akan aq hargai...huhu...
...thank coz be my FREN...

..........................................................................