C.L.I.C.K

Friday, March 4, 2011

berubah....!!!


salam....minggu nie agak slow sikit keadaan trafik di polyteknik aq cos aseman x terlalu byak n projek dah lepas.....ntah kenapa sejak dua tiga hari nie, aq dapat lihat semua dah kelas aq cam xda semangat jew nak blaja...then aq pown termasuk skali la...maybe kitwg anggap yg projek tue la segala2nya semester nie...but kami semua silap....final 14 hb 4 nie..but kani semua x ready lagipown nak jawab...sebagai contoh tgklah aq...sempat lagi update blog pada masa terluang nie...owg lain mest study kew apa kew....but kawan2 aq ada yg balik kg..knonnya dah lama x balik...n ada jugak kawan aq yg nak tidoooooooo jewww...sebab dah penat wat projek akhir tue...hurrrmmmmm...itulah kehidupan kan....bukan semua perfek dalam dunia nie....


pasal title aq 'berubah'...actually aq tujukan wat kawan aq yg dah 6 tahun kami kawan...heee...dia skang dah berubah...yg bestnya semua kwan2 aq dah berubah...bukan dari jahat ke baik or baik ke jahat k...but diowg dah berubah dr baik ke sgt baik...wah3....nie kawan aq yg first berubah mohamed hafiz...dulu owgnya sgt la pemalu....tpy dgr2 citer dr someone yg baru aq kenal..dia dah mula cakap ngan perempuan..klu x dulu...bukan kata mulut..but muka pown x pandang...heee....bydaway tahniah la kawan...



hurrrrrmmmmmm.....klu nka tau..kawan2 aq berubah seua disebabkan PEREMPUAN....semuanya CINTA....muda sgt kah aq klu nak sebut CINTA....aq rasa x kowt...kos umur skang pown dah ondaway nak kew 21 tahun..heeee....xpa lah...maybe ALLAH nak bg aq CINTA daripadaNYA dulu kowt....owg cakap berCINTA selepas kawen lagi best...xtau la kan...heee....

P/S : sowie la...aq xtau apa aq tulis..membebel jewwww...heeeeeee

3 comments:

  1. bercinta lpas kawen memang best.. :)

    ReplyDelete
  2. bercinta pas kawen lagi best kot . i pon rase mcm 2 :)

    ReplyDelete
  3. ye kew...mesti best kan...cinta leh berputik lg KEMBANG bila dah kawen...kan2....heee

    ReplyDelete